Alkmaar
06-29457312
fred@eckkies.nl

Webdesign

Cursussen voor consumenten en bedrijven

Webdesign: uw online etalage

Over webdesign moet u niet te licht denken. Wat is uw doelgroep, wat wilt u vertellen, maar ook welk budget u hiervoor ogen heeft. Ik ontwerp met name websites voor een klein(er) budget. Hebt u dus nieuwe, betaalbare website nodig voor uw bedrijf, club, vereniging of school? Dan zit u bij mij aan het juiste adres! Na een eerste gesprek waarin we de basiswensen vastleggen qua vorm en inhoud ga ik voor u aan de slag.

De eerste indruk

website NvE EntertainmentEen website is iets persoonlijks en zegt iets over u of uw bedrijf. U heeft wellicht een favoriete kleur of misschien heeft u ergens een mooie website gezien en wilt u ‘ook zoiets’. Maar nog mooier is het natuurlijk om een website te hebben met uw eigen uitstraling.

Daarnaast is het ook belangrijk dat uw website snel is en uw bezoekers snel en eenvoudig hun informatie kunnen vinden. Bij het bouwen van uw nieuwe website houden we daar rekening mee en zorgen dat uw nieuwe website ook goed te vinden is in de rankings van bijvoorbeeld Google.

Zelf bijhouden of uit handen geven?

Webdesign Sun en beautyUw nieuwe website kunnen wij in beheer houden voor u want een website is eigenlijk nooit echt af. U wilt wellicht ook wel een keer iets (laten) aanpassen. Dat kunnen wij voor u doen, maar mocht u zelf ook aanpassingen kunnen maken dan leggen we dat graag aan u uit. Het is maar net wat voor afspraken we hierover maken. De website worden gebouwd met het populaire WordPress.

Wilt u absoluut maatwerk in uw website en iets wat echt speciaal voor u gebouwd wordt? Geen probleem. Wij werken regelmatig samen met andere bedrijven om dit voor u te realiseren.

Extra aandacht nodig?

Tegenwoordig is Social Media ook niet meer weg te denken en daarom maken wij geheel kosteloos ook direct een Facebook bedrijfspagina voor u aan in de stijl van de website. Geen Facebook maar wel LinkedIn? Dan maken we daar voor u een bedrijfspagina voor aan. Helemaal voor niets en is part of the deal.

Wat kost dan een eenvoudige website laten bouwen?

De prijs van een nieuwe website begint bij mij rond de € 350,-. Afhankelijk van uw wensen en eisen. Hieronder geven we enkele voorbeelden van de door ons geleverde websites. Mocht u aan de hand van bovenstaande tekst toch nog vragen hebben, neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Eckkies

website www.eckkies.nl

deboekenpiet

website www.deboekenpiet.nl