Den Helder
06-2945 7312
fred@eckkies.nl

Videomontage met Magix

Cursussen voor consumenten en bedrijven

MET VIDEOMONTAGE MAAK JE ER WAT MOOIS VAN!

In een ver verleden was videomontage nog iets speciaals en had je allerlei dure apparatuur nodig om iets van uw (veelal) vakantiefilms te maken. Tegenwoordig kan iedereen video’s monteren en hoeft het niet eens meer zoveel geld te kosten. Maar dan is het natuurlijk wel handig als u precies weet hoe het werkt.

VIDEOAPPARATUUR

videomontageDe apparatuur is voordeliger geworden en tegenwoordig kan je werkelijk overal mee filmen. En dat hoeft niet eens meer een ‘echte’ videocamera te zijn. Met een mobiele telefoon kunt u al beelden schieten. Maar de echte videohobbyist doet dan middels een videocamera of een spiegelreflexcamera. De reden is dan vaak omdat u dan toch enige creatieve vrijheid hebt en zelf nog het nodig in kan stellen zoals bijvoorbeeld het scherpstellen. Of uw belichting.

VIDEOMONTAGE SOFTWARE

Er is daarnaast ook volop keuze als het gaat om de juiste videomontage software. Zowel gratis als betaalbaar. Zelf heb ik de beste ervaringen met Magix Video Deluxe en werkt hier al mee sinds het op de markt kwam. Magix heeft inmiddels een behoorlijke schare trouwe volgers en niet in de laatste plaats omdat de software in de Nederlandse taal is. Dat maakt het werken met de software nog iets leuker.

CURSUS MAGIX VIDEO DELUXE

Om goed te kunnen werken met de software van Magix moet u in het begin wel even doorbijten omdat een hoop functies net weer even op een andere plek zitten dan bijvoorbeeld de software van Adobe of Pinnacle. Online is daar een hoop over te vinden en ook ik heb al vele jaren een YouTube kanaal waar ik vele instructievideo’s op heb staan. Helemaal gratis en als een stukje support naar de vele Magix gebruikers. Het kanaal gebruik ik nog steeds als ondersteuning. Als u er toch op kijkt neem dan meteen een gratis abonnement.

Ja, ik wil meteen inschrijven!

Toch heb ik met grote regelmaat mensen op cursus die er de voorkeur aan geven om een cursus te volgen omdat ze de materie dan eerder snappen. Daarbij gaat er niets boven persoonlijke aandacht. De cursus Magix Video Deluxe geef ik als groepsles, webinar en als privéles. Net waar uw voorkeur naar uit gaat.

Interesse in een cursus? Houd dan de website in de gaten voor updates of laat mij u op de hoogte brengen wanneer er weer een cursus in de planning staat. Gebruik hiervoor dan het contactformulier.