Alkmaar
06-29457312
fred@eckkies.nl

Videomontage met Magix

Cursussen voor consumenten en bedrijven

MET VIDEOMONTAGE MAAK JE ER WAT MOOIS VAN!

In een ver verleden was videomontage nog iets speciaals en had je allerlei dure apparatuur nodig om iets van uw (veelal) vakantiefilms te maken. Tegenwoordig kan iedereen video’s monteren en hoeft het niet eens meer zoveel geld te kosten. Maar dan is het natuurlijk wel handig als u precies weet hoe het werkt. Ook hoef je tegenwoordig geen videocamera meer te gebruiken want de huidige smartphones kunnen er ook wat van. Daar heb ik zelfs een apart artikel over geschreven. En voor de Magix software maakt het niet uit waar je de opnames mee gemaakt hebt. Hij lust ze allemaal!

VIDEOAPPARATUUR

videomontageDe apparatuur is voordeliger geworden en tegenwoordig kan je werkelijk overal mee filmen. En dat hoeft niet eens meer een ‘echte’ videocamera te zijn. Met een mobiele telefoon kunt u al beelden schieten. Maar de echte videohobbyist doet dan middels een videocamera of een spiegelreflexcamera. De reden is dan vaak omdat u dan toch enige creatieve vrijheid hebt en zelf nog het nodig in kan stellen zoals bijvoorbeeld het scherpstellen. Of uw belichting.

VIDEOMONTAGE SOFTWARE

Er is daarnaast ook volop keuze als het gaat om de juiste videomontage software. Zowel gratis als betaalbaar. Zelf heb ik de beste ervaringen met Magix Video Deluxe en werkt hier al mee sinds het op de markt kwam. Magix heeft inmiddels een behoorlijke schare trouwe volgers en niet in de laatste plaats omdat de software in de Nederlandse taal is. Dat maakt het werken met de software nog iets leuker.

CURSUS MAGIX VIDEO DELUXE

Om goed te kunnen werken met de software van Magix moet u in het begin wel even doorbijten omdat een hoop functies net weer even op een andere plek zitten dan bijvoorbeeld de software van Adobe of Pinnacle. Maar alle begin is toch moeilijk? En daarom is een cursus zo handig met persoonlijke aandacht. Gewoon je vragen stellen aan Fred en dan meteen zien wat de oplossing is. De cursus Magix Video Deluxe geef ik als groepsles en als privéles. Net waar uw voorkeur naar uit gaat.

Op cursus voor het bedrijf en geen tijd om naar de cursuslocatie te komen? Dan maken we toch een afspraak en kom ik naar uw bedrijf toe! Ook geen probleem. U ontvangt een offerte op maat en na akkoord gaan we plannen. Gebruik hiervoor het contactformulier van deze website.