Alkmaar
06-29457312
fred@eckkies.nl

SMARTPHONE FOTOGRAFIE WORKSHOP

Cursussen voor consumenten en bedrijven

Een smartphone is niet meer weg te denken in de huidige maatschappij. Maar hij wordt niet alleen meer gebruikt om te bellen. Dit prachtige apparaat is tot mooie dingen in staat en één onderdeel hiervan is fotograferen. Maar dat gaat niet iedereen even gemakkelijk af. Volg daarom voor slechts € 29,95 de smartphone fotografie workshop en leer behalve betere foto’s te maken, ook de verborgen functies kennen. De workshop duurt ongeveer anderhalf uur maar dan weet u alles wat u weten moet.Geschikt voor IOS en Android toestellen.

Deze workshop wordt voornamelijk gegeven in Alkmaar, maar ook in Hoorn en Haarlem. Op verzoek kan deze workshop smartphone fotografie ook gegeven worden bij u op het bedrijf tijdens een personeelsavond. Informeer naar de mogelijkheden. Of download HIER de flyer zodat u weet wat u verwachten mag.

CURSUS SMARTPHONE FOTOGRAFIE IS LEUK!

Iedereen kan een knopje indrukken en een foto maken met een smartphone. Maar bent u er dan ook echt tevreden over. Is het een kiekje geworden of een echte mooie foto? Een foto is een aandenken en die wilt u zo goed mogelijk vastleggen. Na deze smartphone fotografie workshop durf ik te garanderen dat u betere foto’s gaat maken.

Deze workshop is voortgekomen uit mijn cursus digitale fotografie die ik al enige jaren geef. Er kwamen steeds meer cursisten bij met een smartphone en was het tijd voor een aparte cursus gericht op die doelgroep.

De workshop is GEEN uitleg van de werking van uw smartphone. Daarvoor verwijs ik u naar de handleiding. We gaan aan de slag met de functies die voor het fotograferen aanwezig zijn.

workshop smartphone fotografie
Geschikt voor elk merk smartphone

VERBORGEN FUNCTIES TIJDENS DE CURSUS SMARTPHONE FOTOGRAFIE

Verborgen functies? Wist u dat? Ja, uw smartphone heeft enkele handige functies aan boord waarover ik u graag tekst en uitleg geef. Aangevuld met mijn kennis als fotograaf kan ik u vertellen dat het merendeel van mijn cursisten niet op de hoogte waren van deze mogelijkheden. Na de smartphone fotografie workshop dus wel!

CURSUSLOCATIES, DATA EN TIJD

De cursuslocaties zijn Wijkcentrum de Oever in Alkmaar, MFC De Boerderij in Den Helder, Dorpshuis de Zwaan in Uitgeest en Wijkcentrum Grote Waal in Hoorn. De prijs van de smartphone fotografie workshop is €29,95 per persoon. U kunt zich aanmelden voor de workshop via het contactformulier.

  • Dinsdag 17 maart van 19:00 – 20:30 uur in Hoorn (deze workshop wordt verplaats naar een latere nog te bepalen datum)

DIT GAAT U LEREN MET DE SMARTPHONE CURSUS

  • de smartphone camera goed instellen
  • aan de slag met belichten
  • beter scherpstellen
  • verborgen functies ontdekken en gebruiken
  • composities maken
  • de gemaakte foto’s nabewerken met handige apps
  • vele aanvullende tips die u direct kan toepassen
  • gebruik van handige accessoires
inschrijven