Alkmaar
06-29457312
fred@eckkies.nl

Ouderen op Social Media

Cursussen voor consumenten en bedrijven

Social Media is niet meer weg te denken. De hele wereld is online. Nu beginnen ook steeds meer ouderen het Internet te ontdekken en dan met name Social Media. Het is een prachtig medium om snel informatie te vinden, je gedachtes te delen, een cursus te volgen of om contact te houden met vrienden en familie. Ook voor ouderen is het een uitstekend middel om contact te houden met de wereld waarin we leven. Maar hoe gaat u nu goed om met Facebook? Wat doet u wel en wat moet u zeker niet doen? Is al het nieuws wel echt wat u leest? En waar zijn die instellingen voor? Dit, en nog veel meer, gaat u leren tijdens de cursus. U werkt tijdens de cursus op uw eigen laptop of tablet zodat u alles wat u leert direct kan uitvoeren.

CURSUS FACEBOOK KOSTEN

De cursus in het leren omgaan met Facebook is op een zaterdag. Maar als u zo lang niet wachten kan is een privéles misschien een optie voor u. De Facebook groepscursus duurt ongeveer twee uur. Interesse? Dan kunt u zich hier aanmelden of een vraag stellen. Wilt u liever persoonlijk advies of een vraag stellen? Bel Fred dan via 06-2945 7312. De cursus Facebook kost € 29,95,- per persoon.

DIT KUNT U DOEN MET SOCIAL MEDIA

Het heeft niet voor niets het woord ‘Social’ erin zitten. Mensen zoeken elkaar online op en delen vaak verhalen, foto’s, gebeurtenissen en nog veel meer. Het mooie van Social Media is, is dat het voor iedereen toegankelijk en gratis is. Nu ook bijvoorbeeld het populaire Facebook beginnen te ontdekken is het hek van de dam. Ze mogen dan wel als laatste groep aansluiten, ze zullen er niet minder plezier aan beleven.

CONTACT MAKEN VIA INTERNET

Zo kan opa of oma eenvoudig contact houden met de kleinkinderen en kunnen de kleinkinderen toch snel even iets tegen hun grootouders zeggen. Of dingen laten zien van bijvoorbeeld school. Want als oma niet om de hoek woont is Social Media het middel om mensen te verbinden.

DE CURSUS IS ECHT VOOR IEDEREEN

Maar als je wat ouder bent en nooit eerder ‘iets’ met deze technologie van doen hebt gehad, dan is het soms best lastig om de stof te doorgronden. En binnen de familie heeft niet iedereen de tijd, en het geduld, om het u rustig en goed uit te leggen. Dit hoor ik maar al te vaak als . Maar gelukkig neem ik wel de tijd. Tijdens de cursus in het werken met Facebook kan ik een complete Facebook pagina voor u opzetten en alles ineens goed voor u instellen. Daarna volgt tekst en uitleg over wat u wel en niet moet en kan doen met Facebook. De cursus Facebook is zeker niet moeilijk maar dat is vaak met alles u het eenmaal weet. Neem telefonisch contact op met Fred via het mobiele nummer 06-2945 7312. Natuurlijk ben ik ook vindbaar via mijn eigen Facebookpagina. Aanmelden kunt u doen via onderstaand formulier.

Hoeveel is 7+4?