Alkmaar
06-29457312
fred@eckkies.nl

Reclame ontwerp

Cursussen voor consumenten en bedrijven

Hoeveel reclame hebt u nodig?

Reclame ontwerpen en maken hoort bij een bedrijf. Maar wie doet de reclame ontwerp voor u? Heeft u daar een vaste bedrijf voor? Of zet u zelf de advertentie, folder of flyer in elkaar? Dat is natuurlijk ideaal als u zelf weet hoe dat gedaan moet worden.
Maar als u het daar te druk voor heeft en het moet uitbesteden, dan wilt u er wel zeker van zijn dat dit gebeurt zoals u dat voor ogen heeft.

commerciële fotografieLaat mij dit voor u uit handen nemen en dat voor een betaalbaar tarief. Wat ik voor u kan betekenen is o.a. het maken van folders, brochures, flyers, posters, visitekaartjes etc. Ook voor het bijbehorende fotowerk kan ik u helpen.

Na een gesprek met elkaar waarin u uw wensen/eisen kenbaar maakt, ga ik voor u aan de slag met uw aanvraag en maak ik een offerte. Na goedkeuring van de offerte voer ik de opdracht voor u uit. Wijzigingen worden niet in rekening gebracht.

Om te zien wat ik voor u kan betekenen maak ik bij voorkeur een afspraak met u en neem ik enkele voorbeelden van mijn werk mee.

Opdrachtgevers

Voor o.a. onderstaande opdrachtgevers heb ik enkele reclame/promotie opdrachten mogen doen:-
* Peterson
* Bellisima
* Qwien Nederland
* Bakker Bloemen Schagen
* Port of Den Helder
* Den Helder Kings Basketball
* Nahar Basketball
* Nederlands Basketball Bond (NBB)
* SPM Shoeters
* All Star Gala Basketball
* CarWash 360
* Lifestylehouse.eu
* Dozy Dames Basketball DH