Alkmaar
06-29457312
fred@eckkies.nl

Public speaking

Cursussen voor consumenten en bedrijven

MAG IK HET WOORD EVEN?

U heeft een bedrijfsevenement, een beurs of een gelegenheid waarvoor u een gastheer of spreker nodig heeft. Of iemand die voor u het evenement aan elkaar praat, zodat u uw handen vrij heeft. Ook daarvoor bent u bij mij aan het juiste adres. Public speaking voor een volle zaal is best wel even een dingetje als je dat niet zo vaak gedaan hebt.

VOOR DIVERSE EVENEMENTEN

Fred@workSpreken in het openbaar (public speaking) is niet voor iedereen. En als je daar dan staat, wat ga je dan vertellen? Bent u zelfverzekerd genoeg om een groep of zaal toe te spreken. Maar dat is allemaal van de tafel als u iemand inhuurt om dit voor u te doen.

Al geruime tijd spreek ik voor publiek en vind ik dit een leuke uitdaging. Maar niet alleen toespreken, soms ook met een kleine humoristische ondertoon als dat bij het spreken nodig mocht zijn of dat de situatie dit toelaat. Mensen willen niet naar een saaie spreker luisteren maar willen toch ook een beetje vermaakt worden. Zeker als het een wat langere presentatie is.

De ervaringen die ik heb zijn o.a. met het presenteren van mijn eigen trainingen op het gebied van digitale fotografie. Maar ook voor een groot publiek tijdens het Heren eredivisie basketball en het All*stargala van de DBL. En een aantal keren per jaar presenteer ik namens enkele lokale ondernemers een modeshow. En dit kan ik ook voor uw bedrijf doen…

U hebt een datum voor een gebeurtenis en neemt daarna contact met mij op en plannen we een afspraak in bij u op het werk. Dan nemen we de zaken eerst even met u door en geeft u uw wensen aan. Aan de hand van uw opdracht ontvangt u een vrijblijvende offerte. En maken we de deal, dan ontvang ik verdere informatie van u zodat ik mezelf kan voorbereiden op de presentatie.

Fred@work (7)

Ook het bezighouden van het publiek is leuk werk!

En de prijs? Die hangt af van wat de wensen zijn, en waar het evenement zich zal bevinden. Maar een praatje vooraf kost niets en dan weet u direct met wie u te doen heeft.

Ik zie uw evenement afspraak graag tegemoet!