Alkmaar
06-29457312
fred@eckkies.nl

Privélessen

Cursussen voor consumenten en bedrijven

Mijn privélessen zijn ideaal voor mensen die er simpelweg niet van houden om in groepsverband dingen aangeleerd te krijgen. Dat kan zijn omdat het lastig is om de aandacht erbij te houden, het gaat misschien even te snel, of wilt u alleen specifieke dingen leren of omdat de opgegeven tijdstippen van de cursus gewoon niet overeenkomen met de eigen agenda.

Dan is het goed om te weten dat ik de mogelijkheid kan bieden voor het volgen van een privéles. U werkt dan in uw eigen tempo, krijgt alle aandacht van de wereld en plannen we een cursus tijdstip die u goed schikt. De lessen die ik geef zijn de volgende;-

  • Privéles in WordPress voor €279,-
  • Privéles in LinkedIn voor €99,- (1 persoon)
  • Bedrijfstraining LinkedIn (prijs op aanvraag/afhankelijk van hoeveelheid deelnemers)
  • Privéles bij u thuis met een eigen groepje in digitale fotografie €179,-
  • Privéles in videomontage met Magix software €169,-
  • Privéles in het werken met een tablet voor €35,-

KOSTEN VAN EEN PRIVELES

Privélessen zijn uiteraard wat duurder dan een groepsles, maar dat bespreken we op het moment van boeken. De ene cursist heeft namelijk genoeg aan wat korte instructies van een uur, terwijl de volgende er liever wat meer tijd voor uittrekt. Stuur me gewoon de vraag of wens even op via het contactformulier en ik neem dan zelf zo snel mogelijk contact met u op.

PRIVELESSEN IN WORDPRESS

Voor WordPress is het ook mogelijk om een privéles te volgen. Deze zal dan bij u thuis of op de zaak plaatsvinden. De prijs van deelname aan een groepsles is € 199,- per persoon. De prijs voor een privéles is € 279,- per persoon. Dan heeft u 200% de aandacht en kunnen we nog beter stilstaan bij uw specifieke vragen. Een les aan huis of op de zaak duurt drie uur. Mocht u buiten regio Den Helder wonen dan komen daar nog wat reiskosten bij. Dit gaat uiteraard in goed overleg met u. Een besloten cursus is mogelijk als u zelf een groepje mensen hebt samengesteld. Denk hierbij aan de cursus op het werk of club.

Genoemde prijs is inclusief BTW

PRIVELES IN DIGITALE FOTOGRAFIE

Mijn meest bezochte cursussen zijn die van WordPress en digitale fotografie. Niet zo gek natuurlijk, want bijna iedereen heeft tegenwoordig wel een camera. En nu is het al een aantal keer voorgekomen dat ik het verzoek kreeg om zo’n fototraining bij de mensen thuis te geven. Of op het werk omdat de personeelsvereniging het zo’n leuk idee vond.

Als u zo’n fototraining bij u thuis wilt organiseren, dan juich ik dit van harte toe en wil ik graag die afspraak met u maken. Voor een privéles met een groepje familie, vrienden of kennissen bij u aan huis kost € 179,-. U krijgt dan alle uitleg die u maar nodig heeft over uw digitale camera en vul ik dat aan met vele handige tips. Zo’n groepje zou dan ongeveer uit 8 tot 10 personen kunnen bestaan en geef ik de training bij u thuis. Gezellig in uw eigen omgeving en nog wat leren ook! Meer informatie nodig? Lees dan alles wat u gaat leren op de aparte pagina en maak die afspraak.

Genoemde prijs is inclusief BTW

PRIVELES IN VIDEOBEWERKING

Al enige jaren geeft ik les in het gebruik van software van Magix. Magix is marktleider en hun software is betaalbaar, snel aan te leren en niet te vergeten in de Nederlandse taal.

Wat leer ik dan op een training? U leert de complete basis van het video bewerken met Magix Video Deluxe (ongeacht de versie) en gaat u zelf uw opnames bewerken. Denk hierbij aan het op maat knippen van uw film, titels maken en de film voorzien van muziek en effecten. Alle belangrijke handelingen worden uiteraard eerst voorgedaan en wordt er in het begin uitgebreid stilgestaan bij alle belangrijke instellingen. Want dat is de basis. Een training aan huis kost € 169,- en duurt 2.5 uur. Genoemde prijs is inclusief BTW. De software kunt u ook via mij aanschaffen tegen een gereduceerd bedrag.

Bij een privéles op locatie komen er nog reiskosten bij. Dit hoort u vooraf.

UW VIDEO OP YOUTUBE

Youtube staat er vol mee; eigen gemaakte videofilms van de meest uiteenlopende onderwerpen. Wilt u uw video ook op het Internet zetten maar lukt dat niet? Maak dan snel die afspraak en laat ik u zien hoe eenvoudig het is. Het is zeker niet moeilijk maar moet het u misschien even een keer voorgedaan worden. Er is bij alle trainingen volop tijd voor het stellen van vragen en maak daar dan ook gebruik van. Niets is leuker dan weer iets nieuws aanleren.

SUPPORT NA AFLOOP

Ander bijkomend voordeel is dat als u bij mij een les heeft gevolgd, ik daarna nog steeds beschikbaar ben via de mail. Of Skype indien dit nodig is. Zoveel support treft u  nergens anders aan!

VIDEO INSTRUCTIES VIA YOUTUBE

Al heel lang ben ik met video bezig en alles wat hiermee te maken heeft. En in het verleden heb ik al vaker een website gehad die helemaal in het teken stond van video en van videofilms bewerken. Daar ging ik zo ver in dat ik instructievideo’s ging maken voor youtube.

Dat Youtube-kanaal heb ik nog steeds en de video’s zijn nu nog steeds te bekijken.

IPADLES VOOR SENIOREN

En natuurlijk niet te vergeten mijn lessen voor de iPad. Hiervoor kom ik bij u thuis en gaan we aan de slag om u alles bij te brengen. Dat kunnen de basishandelingen zijn maar ook als u specifieke vragen heeft kunnen we die behandelen. Lees er alles over op de speciale pagina op deze website.

Ik weet genoeg! Nu wil ik graag een privéles afspreken.