Alkmaar
06-29457312
fred@eckkies.nl

Online media

Cursussen voor consumenten en bedrijven

Social media; van Facebook tot LinkedIn

U wilt uw bedrijf of activiteit bekend maken via Social media. Maar hoe doet u dit dan en waar dient u dan op te letten? Hoe richt u bijvoorbeeld een bedrijfs-Facebookpagina in of zet u een LinkedIn pagina op? En hoe kan ik dan ook gevonden worden? Met al deze vragen kan ik u van dienst zijn.

Social media advertenties opzetten

Als voorbeeld nemen we uw bedrijf en daarmee wilt u stappen zetten op het Internet. Denk daarbij bijvoorbeeld als eerste aan een mooie website. Wat heeft u daarvoor nodig en hoe maakt u die? Wordpress-Web-Design EckkiesDat kan een zorg minder worden als ik dat voor u uit handen neem. Van idee tot uitwerking en oplevering, het gehele traject kan ik voor u verzorgen. We maken eerst een afspraak waarin u uw wensen kenbaar maakt, en daarna ga ik voor u aan de slag.

Ik werk samen met gerenommeerde bedrijven en samen dragen we er zorg voor dat u een website krijgt waar u weer ene tijd mee vooruit kan. De moderne websites worden gemaakt met het populaire WordPress en na afloop kunt u de website eenvoudig zelf onderhouden. Mocht u daar geen tijd of gelegenheid voor hebben, dan kunnen we ook dat werk voor u uit handen nemen.


Facebook

Ook voor een zakelijke pagina op Facebook kunt u bij me terecht. De pagina wordt aangemaakt, opgezet en voor u bijgehouden. Een Facebookpagina is ook eenvoudig zelf bij te houden maar ik kan me voorstellen dat u daar geen tijd voor hebt. Je hebt namelijk ook zelf een account nodig om die pagina te kunnen maken en niet iedereen wil ook meteen een eigen persoonlijke pagina maar wel voor het bedrijf. Mocht Facebook ooit verdwijnen (en dat gaat best snel met al die Social Media platforms) dan is er vast wel weer een ander Social Media platform waar u uw bedrijf op promoten wil.

LInkedIn

linkedin workshopLinkedIn is erg populair en veel zakelijke contacten worden hier gelegd. Het is daarom raadzaam om tijd te spanderen aan een goede profielpagina. Maar net als op andere platforms is het ook op LinkedIn mogelijk om een bedrijfspagina aan te maken en is dit zeker aan te raden. Net als voor een Facebookpagina kunt u ook voor LinkedIn gerelateerde zaken bij me terecht.

Workshop LinkedIn

social media

Werken met uw LinkedIn profiel uitgelegd bij u op het bedrijf.

Met vele miljoenen aan gebruikers is LinkedIn één van de populairste Social media kanalen en de populariteit blijft groeien. En daar kunnen wij gebruik van maken! Met LinkedIn kunt u namelijk onder andere in contact komen met zakelijke gebruikers om informatie mee te delen. Ook binnen uw organisatie zijn er vast medewerkers actief op dit medium.

Voor collega’s die nog geen LinkedIn hebben, of ooit een profiel hebben aangemaakt maar eigenlijk geen idee hebben hoe het werkt, organiseer ik workshops om goed aan de slag te gaan met LinkedIn en laat zien wat wel en niet werkt, zorg dat de profielen er goed bij staan en vul dat aan met tips.

Lees hier alle informatie over de workshop LinkedIn.