Alkmaar
06-29457312
fred@eckkies.nl

LinkedIn

Cursussen voor consumenten en bedrijven

LINKEDIN WORKSHOPS

Met vele miljoenen gebruikers is LinkedIn één van de populairste Social media kanalen en de populariteit blijft groeien. En daar kunnen wij gebruik van maken! Met LinkedIn kunt u onder andere in contact komen met zakelijke gebruikers om informatie mee te delen. En voor het vinden van een nieuwe baan. U wilt toch ook gevonden worden door een werkgever?

LinkedIn workshop Fred van EckVoor die mensen die nog geen LinkedIn hebben, of ooit een profiel hebben aangemaakt maar eigenlijk geen idee hebben hoe het werkt, organiseer ik een workshop om goed om te gaan met dit sociale media platform voor de zakelijke gebruiker en laat zien wat wel en niet werkt, zorg dat je profiel er goed bij staat en vul dat aan met tips.

LinkedIn is tegenwoordig namelijk het medium om in contact te komen met toekomstige werkgevers en jezelf onder de aandacht te brengen bij bedrijven en recruiters. Zorg dus dat uw profiel er goed, compleet en gelikt uit ziet!

De deelnemers mogen eventueel hun notebook meebrengen zodat ter plekke de profielen bekeken kunnen worden om daar tips voor te krijgen. De workshop kan gegeven worden bij u thuis of bij u op het bedrijf. Dan kom ik gewoon naar u toe. Hoe gemakkelijk is dat! De duur is ongeveer anderhalf uur tot twee uur. Liever een privé-sessie? Ook dat is mogelijk.

Aanmelden kan dan via het contactformulier. Uiteraard mag u uw eigen laptop meenemen en kunt u het geleerde direct doorvoeren in uw profiel.

LINKEDIN WEETJES

In de workshop komen onderwerpen aan bod als het opzetten van een nieuw profiel, het op de juiste manier versturen van uitnodigingen, in contact blijven en zorgen dat je in de picture blijft voor je connecties. De workshop is interactief en is er ruim gelegenheid voor het stellen van vragen als u die hebt.

Wilt u meer uit LinkedIn halen en zorgen dat u opvalt in de massa, maak dan snel die afspraak en kom ik er graag over vertellen. Zijn wij nog geen connectie? Nodig me dan uit via LinkedIn en wie weet kunnen we elkaar dan binnenkort de hand schudden.

ZELF AAN DE SLAG MET LINKEDIN

Een workshop duurt anderhalf tot twee uur maar dan kunt u er zeker van zijn dat u aan de slag kan met uw LinkedIn account. De workshop is inclusief een kopje koffie of thee. Gebruik het contactformulier en schrijf vandaag nog in. Heeft u zelf een groepje en wilt u een LinkedIn workshop bij u op het bedrijf? Neem dan even contact met me op.