Alkmaar
06-29457312
fred@eckkies.nl

LinkedIn

Cursussen voor consumenten en bedrijven

Met vele miljoenen gebruikers is LinkedIn één van de populairste Social media kanalen en de populariteit blijft groeien. En nee, het is niet alleen maar voor mensen die werk zoeken en om zichtbaar te worden voor recruiters, maar ook om uzelf en uw diensten onder de aandacht te brengen. Of om in contact te komen met mensen met dezelfde interesses als u.

LinkedIn workshop

Workshop werken met LinkedIn

Het platform is geheel gratis te gebruiken. Uiteraard zijn er ook betaalopties maar een profiel aanmaken kost u niets. Zie het platform ook als een online visitekaartje. En waarom zou u het dan niet gebruiken?

De workshop van Fred van Eck is geschikt voor iedereen die van plan is een profiel aan te maken, en voor iedereen die al een profiel heeft maar niet weet wat je er allemaal mee kunt doen. Of zijn of haar profiel niet op orde heeft en er nu eindelijk eens werk van wil maken. Fred laat zien wat wel en niet werkt, zorg dat je profiel er goed bij staat en vul dat aan met handige tips.

De deelnemers mogen eventueel hun notebook meebrengen zodat ter plekke de profielen bekeken kunnen worden om daar tips voor te krijgen. De workshop wordt gegeven in Den Helder, Alkmaar en Hoorn, maar kan ook gegeven worden bij u thuis of bij u op het bedrijf. Dan kom ik gewoon naar u toe. Hoe gemakkelijk is dat! De duur is ongeveer anderhalf uur tot twee uur inclusief hand-out

Wat leert u met de workshop LinkedIn?

  • Uw profiel optimaal instellen
  • Uitleg van de diverse functies
  • Zichtbaar worden op LinkedIn
  • Do’s and don’t op dit platform
  • Wat kan ik posten
  • Wanneer post ik op het juiste tijdstip
  • Op de juiste manier connecties maken
  • Formaten voor foto en video
  • Bedrijfspagina’s maken

Inclusief professionele portretfoto bij deelname

Waar het vaak al ‘mis’ gaat is dat er geen goede foto gebruikt wordt in het aanmaken van het LinkedIn profiel. Daarom organiseer ik deze workshop samen met fotograaf Peter van Aalst die na afloop van elke deelnemer een professionele portretfoto zal schieten voor uw profiel.
De workshop is interactief en is er gelegenheid voor het stellen van vragen. De prijs van deze workshop inclusief professionele foto is €49,95 incl. BTW (promotieprijs)

Aanmelden kan via het contactformulier op deze website.