Alkmaar
06-29457312
fred@eckkies.nl

Cursus Wordpress Alkmaar, Uitgeest, Hoorn of Haarlem

Cursussen voor consumenten en bedrijven

Cursus WordPress Alkmaar, Uitgeest, Hoorn of Haarlem

cursus wordpress

Het gratis WordPress platform voor de webbouwer die zelf alles in eigen hand wil houden. Volg daarom een cursus in WordPress en leer alles in een dag zelf te bouwen en te onderhouden! Geheel Nederlandstalig wat wel zo prettig werkt.

Wat vroeger een flinke klus was gaat tegenwoordig een stuk eenvoudiger. Het blijft natuurlijk een echt vak, maar er zijn veel mensen die het zelf ook ‘gewoon leuk’ vinden om ook een website te bouwen. Voor zichzelf, voor familie of voor de club. Maar ook voor bedrijven die zelf willen leren hun website bij te houden. Bespaar geld voor uw website onderhoud en volg een betaalbare cursus in zelf leren werken met WordPress.

Dus waarom zou je er dan geen cursus in gaan volgen? Fred van Eck geeft de basiscursus WordPress in Alkmaar, Uitgeest, Hoorn, Haarlem en Den Helder. Ook als betaalbare webinar! Leer hoe je snel en (vooral eenvoudig) een eigen website kan maken. Nee, dit is niet echt moeilijk, maar er zijn natuurlijk wel enkele basis begrippen die je even weten moet. En die gaat hij u aanleren. Tijdens deze cursus werkt u op uw eigen notebook in onze online les omgeving.

ELKE MAAND NIEUWE CURSUS IN WORDPRESS

ELKE maand plan ik nieuwe datums. Check daarom altijd de meest recente info via deze pagina over nieuwe cursusdata.

Deelname 199 euro p.p. incl. naslagwerk en toegang tot online help video’s. Een webinar kost 149 euro (tijdelijk €119,-) Aan het einde ontvangt u een certificaat van deelname. Hiermee ben ik de voordeligste aanbieder van Noord-Holland.

COMPLETE WORDPRESS BASIS

De cursus WordPress is voor de startende website bouwer die wil weten hoe je van begin af aan een complete website op moet zetten. Van het installeren van de software tot kiezen van een thema. En niet te vergeten het maken van enkele noodzakelijke instellingen. De complete basis zal worden behandeld. Tijdens de cursus werkt u achter uw eigen laptop en bouwt u direct aan een website. Zo leert u de handelingen op de snelste manier. Uiteraard krijgt u alles in een handig naslagwerk mee naar huis zodat u alles thuis nog een keer rustig kunt nalezen.

En u krijgt toegang tot een online portaal waar u het geleerde ook nog eens terug kan zien middels eigen instructievideo’s. De cursus zelf staat in het teken van de praktijk en gaat u actief aan de slag. We werken in kleine groepjes van maximaal 5 deelnemers gewerkt om zoveel mogelijk de persoonlijke aandacht te kunnen garanderen.

Meer weten over de cursus…