Alkmaar
06-29457312
fred@eckkies.nl

Instructievideo als handig naslagwerk

Cursussen voor consumenten en bedrijven

EVEN DE LESSTOF NOG EEN KEER BEKIJKEN

U heeft een cursus gevolgd en daar heeft u ook een handig naslagwerk bij ontvangen. Altijd praktisch om nog even iets te bestuderen. Maar om u nog beter van dienst te zijn krijgt u na het volgen van mijn cursus WordPress toegang tot mijn eigen online videoportaal. Alles wat u tijdens mijn cursus WordPress geleerd heeft kunt u net zo vaak terugkijken als u wilt. U krijgt onbeperkt toegang. Het blijkt gewoon dat het vaak een stuk eenvoudiger is om iets visueel voorgedaan te krijgen dan er over te moeten lezen. Het aantal video’s wordt dan ook regelmatig bijgewerkt en aangevuld.

VOORDEEL VAN EEN INSTRUCTIEVIDEO

Het grote voordeel van een instructievideo is dat u alles nogmaals in woord en beeld voorbij ziet komen en u de stof nog sneller onder de knie krijgt. Video is het middel om snel kennis over te dragen. Hieronder laat ik u een instructievideo zien die u ook tegenkomt in mijn videoportaal om u een idee te geven wat u verwachten kan.

OF NEEM DEEL AAN EEN WEBINAR

instructievideoEen webinar is de mogelijkheid om een training te volgen achter uw eigen computer. U hoeft er de deur niet voor uit en logt u in op een online omgeving. Op het beeldscherm is de docent te zien die in woord en beeld u de diverse handelingen uitlegt. Een webinar is geen instructievideo maar bent u echt interactief bezig met de docent omdat u ook direct vragen kan stellen.

Naast het geven van groepstrainingen geef ik ook privélessen en webinars. Blijft u de website volgen voor de meest actuele datums. Mocht u een vraag of verzoek hebben voor het volgen van een cursus, gebruikt u dan het contactformulier op deze website.