Alkmaar
06-29457312
fred@eckkies.nl

Foto’s bewerken

Cursussen voor consumenten en bedrijven

FOTO’S BEWERKEN MET GIMP

GIMP boekjeLeer snel en eenvoudig uw foto’s bewerken met GIMP. Dit is een geheel gratis alternatief voor het welbekende Adobe Photoshop. Nadeel van Photoshop is dat het een duur programma is en het veel oefening vraagt. GIMP kan zeker 70% van wat Photoshop kan, maar dan veel eenvoudiger! Had ik al gezegd dat GIMP geheel gratis is?

De training is dus in het zelf goed kunnen bewerken van uw digitale foto’s. De meeste gebruikers willen hun foto’s alleen maar wat beter van kleur maken, rode ogen verwijderen, en vaak wat lichter of donkerder maken. Deze onderdelen komen dus zeker voorbij. Maar hoe leuk is het als we nog wat verder gaan en bijvoorbeeld een complete lucht gaan vervangen (zie foto). Een foto is gemaakt met slecht weer, maar via het programma laat ik dan zien hoe je er een zonnige lucht in kan plaatsen!  En wat u zelf gaat uitvoeren.

WAT GAAT U LEREN?
Leer zelf foto's bewerken met GIMP

Verder leert u in de cursus foto’s verkleinen, aanpassen, kleurcorrectie, creatieve handelingen, het goed (online) bewaren en opslaan, foto’s uitknippen en nog veel meer. De afsluiter van de training is u te laten zien hoe u van uw foto’s een mooie diashow kan maken voor op de televisie. U wilt toch uw foto’s graag laten zien aan anderen? En dat ze dan nog wel de kwaliteit hebben zoals ze zijn opgenomen? Er zijn vele gratis programma’s waarmee u dit kan doen maar voor dit doel gebruik ik al jaren het programma FotoStory van Magix. Waarom? Omdat hier de eindkwaliteit van de foto’s (waar ik zo zuinig op ben) niet terug laat lopen.

Bekijk HIER een voorbeeld video.

De handelingen worden voorgedaan in een handig boekje van 16 pagina’s en leg ik u stap-voor-stap uit hoe u de gewenste resultaten kan halen.

GIMP CURSUSBOEKJE IS LOS VERKRIJGBAAR

De prijs van een cursusboekje is € 24,95 p.p. en wordt na betaling naar opgestuurd. Heeft u nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op. Tot ziens op de training digitale fotografie!