Alkmaar
06-29457312
fred@eckkies.nl

Fotocursus aan huis

Cursussen voor consumenten en bedrijven

LEER THUIS DE BESTE FOTO’S MAKEN

Een unieke manier om een fotocursus te volgen! Ik leer u aan huis om uw camera goed te leren kennen en de mooiste foto’s te maken.

aan huisJa, ik kom dan aan huis! Hier ben ik mee begonnen omdat het voor sommige mensen lastig of moeilijk is om een cursus te volgen buiten hun eigen woonomgeving. Of omdat ze niet altijd in de mogelijkheid zijn om een cursus te volgen op de vastgestelde cursusdatum. Dus als de berg niet naar Fred kan komen, dan komt Fred naar de berg.

Er zijn natuurlijk wel even dingen waar u logischerwijs rekening mee moet houden. De cursus wordt normaal gegeven aan groepen van 12 tot 18 mensen. Dat kunt u nalezen op een andere pagina. Maar om een fotocursus aan huis te volgen vragen we van u of u een zelf een groepje kunt samenstellen die dan allemaal de cursus bij u thuis komen volgen.

We begrijpen ook wel dat niet iedereen plek heeft voor 12 tot 18 mensen. Dus een kleinere groep is ook geen enkel probleem, alleen gaan we wel uit van een minimaal aantal mensen. Om de fotocursus bij u thuis af te spreken moet de groep uit minimaal 5 personen bestaan.

HEB IK DAN SPECIALE APPARATUUR NODIG?

Voor de fotocursus bij u thuis neem ik zelf een beamer en een notebook mee, dus daar hoeft u niet om te denken. U draagt alleen zorg voor een aantal mede-deelnemers en de rest regelt Fred.

WAT KOST EEN FOTOCURSUS AAN HUIS

Voor een normale deelname aan de cursus betaald u per persoon € 29,50. Voor een cursus aan huis betaald u € 179,-. U kan dan zelf bepalen hoeveel mensen u in huis kwijt kunt. Hoe meer aanwezigen, hoe voordeliger het wordt als u het bedrag door het aantal deelnemers deelt. Maar dan heeft u wel een echte privéles!

De datum en tijd gaat geheel in overleg met u. Ik heb zelfs kant-en-klare uitnodigingen voor u die u kunt rond mailen naar familie, vrienden of kennissen. De cursus wordt ook buiten Den Helder gegeven of bij u op het bedrijf als personeelsavond.

Meer informatie nodig of toch nog een vraag? Of  misschien meteen die afspraak maken? Gebruik hiervoor mijn contactformulier.