Alkmaar
06-29457312
fred@eckkies.nl

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Cursus WordPress Hoorn op 27 maart

maart 27 @ 10:00 - 16:00

€199
cursus wordpress hoorn

Zelf je WordPress bouwen en onderhouden

Leer in één dag de complete basis om daarna zelf een WordPress website te bouwen. De cursus is inclusief handig naslagwerk, toegang tot eigen videoportaal met instructievideo’s om achteraf nog te kunnen bekijken, certificaat van deelname en toegang tot de Facebook werkgroep waar ook andere cursisten bij zijn aangesloten.

Duidelijk en betaalbare cursus in websites bouwen

De cursus loopt alle aspecten door die nodig zijn om een goede website te bouwen. We staan ook stil bij praktische zaken als de hosting. De rode draad door de cursus is veel aandacht voor SEO (Search Engine Optimalisation) want u wilt natuurlijk na afloop wel gevonden worden. Er worden veel tips gegeven die u direct kan toepassen op uw eigen website.

Support na afloop van de cursus WordPress

En zelfs na de cursus kunt u nog werken in de les omgeving van de cursus en is er support. Toen ik destijds begon vond ik het ook fijn als ik hier en daar wat hulp kreeg. En na het volgen van deze cursus blijf ik u ondersteunen. Meldt u vandaag nog aan en leer ook hoe leuk het kan zijn om aan een website te bouwen. Lees de complete informatie over deze cursus WordPress na op de speciale pagina en zie ik uw inschrijving graag tegemoet. De cursus wordt ook gegeven als privéles. Aan huis of op uw bedrijf.

Gegevens

Datum:
maart 27
Tijd:
10:00 - 16:00
Kosten:
€199
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,
Website:
https://www.eckkies.nl/wordpress-cursus/

Locatie

Grote Waal
Grote Beer 3
Hoorn, Noord-Holland 1622 ES Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0229-280940
Website:
https://netwerkhoorn.nl/locatie/wijkcentrum-grote-waal

Organisator

Nonlineair Trainingen
Telefoon:
+31629457312
E-mail:
fred@eckkies.nl
Website:
www.eckkies.nl