Den Helder
fred@eckkies.nl

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Cursus Digitale fotografie in Alkmaar op 14 mei

mei 14 @ 19:00 - 21:30

€27,50
fotografie

Maak betere foto’s met uw digitale fotocamera.

U heeft zojuist een vakantie geboekt en langzaamaan gaat u zich voorbereiden op die ene mooie reis. Die reis waar u al heel lang naar uit gekeken heeft. En wat neemt u dan mee? Uw digitale fotocamera om al die mooie momenten vast te leggen om er na afloop weer thuis van te genieten. Keer op keer. Of misschien maakt u wel graag foto’s van momenten in- en om het huis. Iedereen maakt tegenwoordig foto’s. Maar bent u er ook echt tevreden over? Want weet u wel goed wat uw camera allemaal kan? Weet u precies waar al die knopjes en functies voor dienen? Of zijn de foto’s uit de folder vaak mooier dan die van uzelf? Dan is het hoog tijd voor een cursus!

Snel een goed eindresultaat

Tijdens deze cursus leert u niet alleen precies waar al die knopjes voor dienen, maar leert u ook betere foto’s te maken en weet u aan het einde van de cursus precies wat alle functies doen en betekenen. De doelgroep is met name voor de startende gebruiker of de gebruiker die de camera al heeft maar nog steeds niet weet waar alles voor dient. Of voor de gebruiker die geen zin heeft om een uitgebreide handleiding door te lezen en een langdurende cursus te volgen.

De cursus duurt slechts 2.5 uur en wordt gegeven in Wijkcentrum de Oever in Oudorp. De cursusleider is Fred van Eck uit Den Helder. Hij is gespecialiseerd in het geven van diverse cursussen en laat u in woord en beeld zien hoe u het beste resultaat uit uw camera kan halen. De cursus kost € 27,50.

Gegevens

Datum:
mei 14
Tijd:
19:00 - 21:30
Kosten:
€27,50
Evenement Categorie:
Website:
https://www.eckkies.nl/digitale-fotografie/

Locatie

Wijkcentrum de Oever
Amstelstraat 1
Alkmaar, Noord-Holland 1823 EV Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
+31629457312
Website:
https://www.de-oever.nl/

Organisator

Nonlineair Trainingen
Telefoon:
+31629457312
E-mail:
fred@eckkies.nl
Website:
www.eckkies.nl