Alkmaar
06-29457312
fred@eckkies.nl

Haarlem als nieuwe cursuslocatie Wordpress

Cursussen voor consumenten en bedrijven

Haarlem als nieuwe cursuslocatie WordPress

haarlem

In Haarlem op cursus bij Fred

haarlemVanaf maart start ik ook met het geven van WordPress cursussen in Haarlem. Na Den Burg, Den Helder, Uitgeest en Alkmaar ga ik nu ook cursus geven in Haarlem. Het besluit is genomen nadat ik regelmatig vragen ontving van mensen uit die regio. De cursussen zal ik gaan geven in buurtcentrum De Tulp aan de Voortingplantsoen.

Cursusdatums voor Haarlem zijn bekend

De start van de eerst cursus WordPress is op zaterdag 17 maart 2018 en de volgende op zaterdag 14 april 2018. Ik zal dan starten om 10.00 uur en duurt de cursus tot 16.00 uur. Tussendoor is er een korte lunch. De lunch is niet inbegrepen in de prijs en bent u vrij om zelf uw broodje mee te nemen. Gedurende de cursusdag is er koffie en thee beschikbaar.

Tijdens de cursusdag in Haarlem leer ik u de complete basis van WordPress en werkt u in een online leeromgeving. Na afloop mag u daar nog gebruik van maken zodat u thuis verder kunt gaan met oefenen. De support na afloop loopt gewoon door en kost u niets extra’s. Bij de cursus zit een handig naslagwerk en krijgt u op de dag zelf het wachtwoord van het online videoportaal. Daar staan eigen gemaakte video’s in waarin u nog een keer aan de hand van duidelijke voorbeelden tekst en uitleg krijgt over de handelingen die u gedurende dag cursusdag aangeleerd heeft.

Iedereen kan leren om een WordPress website te bouwen

Iedereen ontvangt na afloop een certificaat van deelname. De cursus is voor particulieren en bedrijven. Bedrijven gebruiken de cursus om te leren hoe ze zelf hun website kunnen bijhouden en daardoor te besparen op de kosten. Regelmatig ontvang ik ook marketeers en stagiaires die op les komen voor de baas.

Als u de nodige skills bijgebracht wil hebben van WordPress dan is de cursus een echte aanrader. U gaat zelf ook echt aan de slag en aan het einde van de dag bent u in staat om zelf een WordPress website te bouwen en te onderhouden. Bekijk ook even de speciale FAQ-pagina met veel voorkomende vragen. Mocht u willen zien welke datums en locaties er nog meer beschikbaar zijn of direct willen inschrijven, klik dan even door naar deze WordPress pagina.