Den Helder
06-2945 7312
fred@eckkies.nl

Cursus Magix Video Deluxe

Cursussen voor consumenten en bedrijven

VIDEOFILMS BEWERKEN MET MAGIX VIDEO DELUXE

cursus magix video deluxe eckkies

Het videomontage programma voor elk videoformaat

Heeft u een heleboel videomateriaal, maar weet u niet hoe u van al die beelden een mooie film kunt maken? Een goed gemonteerde vakantiefilm voorzien van mooie muziek en mooie titels? Of een bedrijfsfilm die perfect weergeeft waarom mensen bij u moeten aankloppen? U leert het in de cursus ‘Videofilms bewerken met Magix Video Deluxe’. De Magix software is Nederlandstalig, zodat u er snel mee uit de voeten kan.

EEN WEBINAR VOLGT U LEKKER THUIS

Omdat ik cursisten heb uit het gehele land ben ik ook overgestapt op het geven van webinars. Dit is qua tijd veel praktischer en heb ik sneller een datum beschikbaar voor de deelnemers. Een webinar is een online omgeving waar u door middel van een link aan deel kan nemen. U volgt de cursus dan lekker thuis achter uw eigen computer.

GROEPSLES MAGIX VIDEO DELUXE

Mocht u toch liever een groepsles willen volgen en echte persoonlijke aandacht in een leslokaal, dan is dat ook geen probleem. Regelmatig organiseer ik cursussen in videomontage met de software van Magix. We werken dan in een groep van maximaal 8 personen zodat ik ook persoonlijke aandacht kan garanderen. Lees voor deelname aan een groepsles verder op een aparte pagina.

DIT LEERT U TIJDENS DE CURSUS

Een webinar cursus duurt 2,5 uur, waarin u onder andere leert:- importeren van beeldmateriaal van een geheugencard (ook 4K)- shots op de juiste lengte brengen- werken met geluid- geluid nabewerken- titels en animaties maken- filters gebruiken – de diverse exportmogelijkheden – en vele handige tips & trucs.

Een cursus bij u op het bedrijf

Demonstratie bij videoclubs

Mijn webinar cursus wordt gegeven in de avonduren van 19.00 – 21.30 uur. De groep bestaat uit maximaal 10 personen, zodat er altijd ruimte is voor uw vragen. Alle belangrijke functies en mogelijkheden van het programma worden uitgelegd en voorgedaan op uw eigen computerscherm. Via een zogeheten chatbox kunt u vragen stellen als er iets niet duidelijk is. Type uw vraag dan in en die verschijnt dan bij mij op het scherm.

Magix Video Deluxe kent meerdere versies, maar dat is voor de cursus geen probleem. De handelingen die u gaat leren betreffen alle versies. Na de cursus heeft u genoeg tools aangeleerd en bent u in staat om zelfstandig uw films af te monteren. Toch nog een vraagje? Geen probleem. Stuur me dan gewoon even een e-mailtje en dan help ik u verder. Kosteloos.

WANNEER IS ER EEN WEBINAR MET VIDEO DELUXE?

Datum: geen nieuwe datum in de planning maar vraag er gerust naar
Aanvang: 19.00 – 21.30 uur
Kosten: € 69,50 per persoon

 

Wat kost deze cursus?

De kosten voor dit webinar Magix Video Deluxe zijn € 69,50 per persoon. Voor dit bedrag krijgt u:
– Deelname aan de 2,5 uur durende cursus.
– Een gedegen uitleg van de vele functies van dit programma. Van kleurcorrecties tot PIP.
– De juiste instellingen.
– Duidelijke voorbeelden.
– Tips en trucs.
– Support na afloop.

HOE GAAT DE BETALING IN ZIJN WERK?

webinar

Online een cursus volgen

U geeft zich op via het contactformulier. Na het aanmelden ontvangt u van mij een bevestiging en een rekeningnummer waar u het cursusgeld op dient te voldoen. Na ontvangst van uw betaling krijgt u via de e-mail een link waarmee u kan inloggen in de webinar omgeving. Op de cursusdag zelf gaat de online les omgeving 10 minuten voor aanvang open en bent u klaar om deel te nemen.

Wilt u liever een privéles volgen? Dan betaalt u 149 euro voor 2.5 uur. Afhankelijk van uw gewenste locatie kunnen er reiskosten bijkomen. Dit hoort u vooraf. Neem hiervoor contact met me op via het contactformulier.

inschrijven

CYBERSHOOTING

Voordat ik met deze website begon had ik een website die geheel in het teken stond van Magix software. Het is gewoon mijn favoriete software. Die website heette Cybershooting. De info die ik er destijds op gezet heb is nog steeds beschikbaar. Mocht u de info nog eens door willen lezen dan kunt u dat hier nog doen omdat een hoop hetzelfde gebleven is.