Alkmaar
06-29457312
fred@eckkies.nl

Cursus Magix Video Deluxe

Cursussen voor consumenten en bedrijven

Heeft u een heleboel videomateriaal, maar weet u niet hoe u van al die beelden een mooie film kunt maken? Daar weet Magix Video Deluxe wel raad mee! Een goed gemonteerde vakantiefilm voorzien van mooie muziek en mooie titels? Of een bedrijfsvideo die perfect weergeeft waarom mensen bij u moeten aankloppen?

U leert het in de cursus ‘Videofilms bewerken met Magix Video Deluxe’. De Magix software is Nederlandstalig, zodat u er snel mee uit de voeten kan. De cursus is ook uitermate geschikt voor iedereen die voor de baas een video moet monteren. Want videofilmen is weer helemaal hot!

videomontage

Magix Video Deluxe webinar als groepsles

We werken met de groepsles met niet meer dan 10 personen om de maximale aandacht te kunnen geven aan de cursisten, en ook stil te kunnen staan bij uw specifieke vragen. De groepsles kan bijvoorbeeld ook bij u op het bedrijf gegeven kunnen worden, of bij u op de club. Voor bedrijven kan dit een handige optie zijn want ik kom dan naar u toe. De cursus organiseer ik online via een zogeheten webinar.

Lees meer info over de groepsles verder op een aparte pagina. Of schrijf direct in!

Dit leert u met de cursus Magix Video Deluxe

Een webinar cursus duurt 2.5 uur en gaat u het volgende gaat leren:

 • Importeren van beeldmateriaal van een geheugenkaart
 • Uw shots op de juiste lengte brengen
 • Werken met geluid (geluid optimaliseren en geluid vervangen)
 • Geluid nabewerken
 • Titels en animaties maken
 • Filters gebruiken
 • Intro’s en outro’s maken
 • De diverse exportmogelijkheden
 • Uw video online zetten naar You Tube, Vimeo of LinkedIn
 • Waar haal ik de juiste rechtenvrije muziek vandaan
 • Logo toevoegen aan uw video
 • En vele handige tips & trucs

Mijn online cursus wordt gegeven op vrijdagen van 10:00 – 12:30 uur. De groep bestaat uit maximaal 10 personen, zodat er altijd ruimte is voor uw vragen. Alle belangrijke functies en mogelijkheden van het programma worden uitgelegd en voorgedaan op uw eigen computerscherm. Magix Video Deluxe kent meerdere versies, maar dat is voor de cursus geen probleem. De handelingen die u gaat leren betreffen alle versies. Na de cursus heeft u genoeg tools aangeleerd en bent u in staat om zelfstandig uw films af te monteren. Toch nog een vraagje? Geen probleem. Stuur me dan gewoon even een e-mailtje en dan help ik u verder. Kosteloos.

Nog geen Magix software? Download dan de probeerversie van deze software via www.magix.nl Na afloop van de cursus kunt u tevens gebruik maken van een scherpe lagere aanschafprijs van deze software!

Cursusdata Magix Video Deluxe software

Datum: in de planning 2020
Aanvang: 10:00 – 12:30 uur
Kosten: €59,- per persoon incl. BTW

Aanmelden voor de cursus

Zodra er weer een cursus ingepland is komt er op deze webpagina een aanmeldknop te staan. Daar klikt u op, en kunt u zich direct online aanmelden en de cursus voldoen. In de bevestigings e-mail zit een link waarmee u in de online lesomgeving terecht komt.

Op de dag van de cursus kunt u daar op inloggen. Zo eenvoudig kan het gaan. De tip die ik hierbij geef is dat de Google Chrome browser hiervoor het beste geschikt is.

Smartphone of camcorder. Magix kan het aan!
Magix video deluxe
Welke versie u gebruikt maakt voor de cursus geen verschil.