Alkmaar
06-29457312
fred@eckkies.nl

Bedrijfstraining

Cursussen voor consumenten en bedrijven

Wilt u eens iets bijzonders organiseren voor uw personeel? Of zoekt u nog een leuke activiteit voor de personeelsvereniging? Denk dan eens aan een bedrijfstraining “Omgaan met een digitale camera” of een workshop smartphone fotografie. U kunt dit boeken op een avond naar keuze.

SMARTPHONE FOTOGRAFIE ALS BEDRIJFSUITJE

smartphone

Deze training is erg populair bij bedrijven. Vaak gaat het om een initiatief van de personeelsvereniging. Zo heb ik de digitale camera-training al mogen organiseren voor het Rode Kruis Ziekenhuis te Beverwijk, de Gemeente Politie te Alkmaar en voor King Nederland te Tiel. U ziet het, de locatie maakt niet uit. Geen personeelsvereniging maar wel een grote groep bij elkaar weten te verzamelen? Geen probleem, we plannen een avond en ik kom naar uw bedrijf of andere locatie.

U zoekt contact met mij en dan spreken we een geschikte avond voor de training af. Nadat we de datum ingepland hebben, stuurt u intern de uitnodiging rond aan uw medewerkers. Deze uitnodiging heb ik kant-en-klaar voor u; u hoeft er alleen uw gegevens maar in te verwerken.
Na inschrijving ontvangen de deelnemers een uitnodiging voor de training. Het enige waar u zelf nog voor hoeft te zorgen is een locatie waar we de training kunnen geven en een beamer. Dat kan binnen uw bedrijf zijn of op een externe locatie naar uw keuze.

GESCHIKT VOOR ELK MERK CAMERA OF SMARTPHONE

Alle deelnemers nemen hun eigen camera mee, zodat ze hem ter plekke optimaal kunnen instellen. De training is voor elk merk camera geschikt. Of u nu een Sony, Canon, Fuji of Panasonic camera hebt, in de basis zijn de meeste camerafuncties gelijk.

De smartphone fotocursus is geschikt voor Apple en Android.

INFORMEEL EN LICHT HUMORISTISCH

Bij het woord ‘training’ denken veel mensen aan inspanning. En daar wil je na een hele dag werken niet altijd aan denken. Deze training heeft echter een informele sfeer en soms zelfs een licht humoristische ondertoon. Want hoe gekker het voorbeeld, hoe sneller de informatie blijft hangen. Ja, u gaat een hoop leren, maar dan wel op een normaal tempo en met heel veel duidelijke voorbeelden. De spreuk ‘een beeld zegt meer dan duizend woorden’ gaat op deze avond echt op!

DE PRIJS VALT OOK BEST MEE

Een training kost normaal €27,50 p.p. incl. twee keer koffie of thee. Maar omdat deze avond speciaal voor uw eigen groep of personeelsvereniging is, kan de training bij u op locatie gegeven worden voor €289,- (excl. BTW). Er kunnen maximaal 25 deelnemers per keer meedoen. Buiten een straal van 45 km van Den Helder komt er €25,- toeslag bij.
De avond begint normaal gesproken om 19.30 uur, maar mocht u later willen beginnen, dan is dat ook geen probleem. Alles gaat in overleg.

Mocht u toch nog vragen hebben over de training dan kunt u vrijblijvend contact met me opnemen en licht ik graag alles aan u toe. En dan hoop ik dat ik binnenkort ook bij u op het werk een avond mag verzorgen.

Tot ziens op de bedrijfstraining!