Alkmaar
06-29457312
fred@eckkies.nl

B2B

Cursussen voor consumenten en bedrijven

B2B: DIGITALE HULP VOOR UW BEDRIJF

Bent u druk met het runnen van uw bedrijf? Besteed u al uw tijd aan opdrachten en komen uw eigen website, marketing en andere zaken op de tweede plaats? Naast het geven van trainingen voor consumenten bied ik ook oplossingen voor bedrijven. Kunt u in uw bedrijf wel wat digitale hulp gebruiken van een marketeer? Dan help ik u graag! Waar kunt u mijn hulp voor inschakelen?

AAN DE SLAG MET SOCIAL MEDIA

Wilt u actief of actiever worden op Social media? Ik kan u helpen bij:
– het aanmaken en onderhouden van uw bedrijfspagina op LinkedIn
– het aanmaken van uw zakelijke Facebookpagina
– het aanmaken en onderhouden van uw zakelijke Instagram- of Twitteraccount
– het helpen van uw mensen in het gebruik van bovenstaande
– het maken van de bijbehorende fotografie en video opnames

UW VIRTUELE ETALAGE

Vrijwel ieder bedrijf heeft tegenwoordig een website en beheert één of meerdere Social media kanalen. Maar het aanmaken van een website en een account op Facebook, Instagram of LinkedIn is niet genoeg. Uw website en Social media berichten vormen samen uw virtuele etalage. En dus moet dit ook goed worden bijgehouden. Schiet het plaatsen van actuele informatie er bij u wel eens bij in? Of weet u niet goed wat u op Facebook of LinkedIn moet melden? Dan help ik u graag. Ik kan u hierin adviseren, begeleiden of werk van u overnemen.

DE BEDRIJFSWEBSITE ONDERHOUDEN

WordPress is het grootste platform ter wereld om websites mee te bouwen. Het is gebruiksvriendelijk en heeft talloze mogelijkheden. Ik kan u ondersteunen bij het maken van een WordPress site en in het bijhouden ervan. Artikelen schrijven of plaatsen, foto’s plaatsen of aanpassen, stukjes tekst verplaatsen of weghalen. Ik regel dit graag voor u, zodat u hier zelf geen tijd voor hoeft vrij te maken. Zo blijft uw website altijd actueel!

U kunt uw vaste medewerkers ook op training sturen voor een cursus WordPress.

Ondersteunen bij beursvoorbereidingen Staat u met uw bedrijf weleens op beurzen? Dan moet u waarschijnlijk ook regelmatig een online beursmodule invullen, met alle informatie over uw bedrijf, uw producten en een mooi PR-verhaal. Voor een hoop mensen is dit niet het leukste werk, dus ik help daar graag bij. Door mijn ervaring op dit gebied kan ik vast wat voor u betekenen.

KENNISMAKEN?

Kunt u bij een of meerdere van deze activiteiten wel wat hulp gebruiken? Neem dan contact met me op voor een vrijblijvend praatje en een kop koffie.

[contact-form-7 id=”2700″ title=”Contactformulier 1_small”]