Den Helder
fred@eckkies.nl

About Fred

Cursussen voor consumenten en bedrijven

EVEN VOORSTELLEN: MIJN NAAM IS FRED VAN ECK

Mijn naam is Fred van Eck, 54 jaar, en ik ben al vele jaren actief op Internet, bezig met fotografie, het filmen en editten van video en bezig met designwerk. Maar ook met het geven van trainingen op diverse gebieden. Mijn kennis draag ik graag over op anderen en ben ik blij als mensen opgaan in hun hobby en ik ze de handvatten mag aangeven tijdens mijn cursussen. Sinds 1990 verzorg ik al trainingen en cursussen aan consumenten en aan bedrijven. Leuk!

De cursussen die ik geef omvatten webdesign met WordPress, digitale fotografie, video opnames bewerken met software van Magix en iPadlessen voor Senioren. Alle informatie treft u aan op deze website. Voor fabrikant Magix ben ik jarenlang Multimediatrainer geweest en gaf ik door het gehele land les in het werken met hun software. Tot op de dag van vandaag werk ik hier nog graag mee.

ECKKIES EN NONLINEAIR TRAININGEN

Mijn bedrijfsnaam is Nonlineair trainingen maar mijn website draagt de naam Eckkies.nl. Hoe zit dat dan? Vroeger, toen ik nog een klein ventje was, werden mijn broer en ik altijd de ‘eckkies’ genoemd en die naam heb ik nu gebruikt voor mijn website.
De naam Nonlineair trainingen komt voort uit de tijd dat videofilms bewerken nog iets ‘bijzonders’ was. Dat noemden ze non-lineair monteren. Een dikke hobby van me. Tegenwoordig kan iedereen een video monteren met de huidige apparatuur. Of in elk geval erg eenvoudig beelden achter elkaar zetten. De naam en de kennis zijn dus nog steeds hetzelfde, alleen is de kennis natuurlijk enorm gegroeid.

Elke keer probeer ik mijn cursusaanbod verder uit te breiden en kijk ik ook waar de vraag naar is. Op moment van dit schrijven geef ik veel cursussen in het zelf bouwen van een website met WordPress. Voor senioren organiseer ik cursussen in het leren werken en gebruiken van Facebook.

ONLINE MARKETEER MET ONTWERP SKILLS

Het ontwerpen en visueel maken van uitingen in folders en advertenties is elke keer weer een mooie uitdaging. Hier ben ik een aantal jaren geleden ingerold en toen had ik de smaak te pakken. Na eerst wat kleinere opdrachten werden de projecten steeds groter en tegenwoordig is het zo goed als dagelijkse kost. Aan diverse bedrijven en instanties heb ik mijn ‘ontwerpkunsten’ al mogen laten zien. Het enige wat voor mij telt is dat u tevreden bent. Daarnaast ben ik inzetbaar voor PR & Communicatie. Voor bedrijven zet ik Social Media op en help ze op weg op het Internet. Daarnaast help ik consumenten en bedrijven op weg met het zelf bouwen en onderhouden van WordPress websites. Daar vertel ik elders op deze website meer over.

Ik werk graag met korte lijnen en binnen de afgesproken termijn aan uw opdracht, en dat ook nog eens tegen een scherp tarief. Luxe kantoren zijn mij vreemd en dat uit zich weer in lage prijzen maar wel met de kwaliteit die u mag verwachten. Uw ontwerpen moeten tenslotte wel voor zich spreken.

PUBLIC SPEAKING

Public speaking Fred van EckNaast het fotograferen van uiteenlopende opdrachten ben ik ook regelmatig te vinden als ‘speaker’ op evenementen. In Den Helder doe ik dat een paar keer per jaar tijdens modeshows en voor onze eredivisie basketballploeg doe ik dat vanaf de middenstip en introduceer ik de spelers. Recentelijk heb ik de presentatie mogen verzorgen van het Helderse wielerspektakel de Tour de Lasalle.

Ik zeg maar zo; “Wanneer kunnen we even kennismaken?